Resorb

Den absolut populäraste metod för att motverka baksmälla är dricka ett glas vatten med Resorb i strax innan man går och lägger sig. Egentligen är Resorb tänkt som en vätskeersättning som återställer kroppens vätske- och saltbalans vid diarré och kräkningar, men dess vanligaste användningsområde har faktiskt blivit att motverka just bakfylla istället.
Hur bra den fungerar är lite individuellt, men för de flesta funkar den bästa om man tar ett glas innan man går och lägger sig och ett glas direkt på morgonen.
Resorb i sig är inget som direkt botar all fyllesjuka, men den fungerar helt klart för att motverka fyllesjukan.En stor del av de som provar tycker iaf att det hjälper.
Den enda kruxet är bara att komma ihåg att dricka det under kvällen när man är packad.

Andra användningsområden (förutom vid bakfylla) är vid kräkning, diarré och kraftig svettning vid till exempel hög fysisk aktivitet eller varmt klimat. Men personligen så tar jag den också när jag är sjuk, eller av någon annan anledning inte fått i mig tillräckligt med vatten under de senaste dagarna.

En förpackning innehåller 20 st brustabletter som man löser upp i ett glas vatten. (ej mineralvatten)
Resorb finns i smakerna Apelsin-, Hallon- eller Svartvinbär.

Vårt betyg 
Enligt oss så är Resorb det bästa botemedlet som finns på marknaden just nu. Att det dessutom är bland de billigaste är ett jätteplus.
Men förlita dig inte enbart på resorben, följ de andra råden vi gett dig här på hemsidan också.