HangoverStopper

Sob’r-K® HangoverStopper är en produkt som främst säljs i USA, men som man kan beställa hem från nätet eller köpa med sig om man semestrar i staterna.
Enligt dem själva bygger den på beprövad medicinsk teknik och är inget vitamin- eller örtpiller som man enkelt kan köpa på apoteket. Den har tillverkats ända sedan 1996, så bevisligen säljs den regelbundet.
Vi har själva inte testat den, så vi kan tyvärr inte uttala oss om den fungerar eller inte. Men på flera sidor som rankar olika botemedel mot baksmälla verkar den placera sig i toppen.

Hur fungerar HangoverStopper?
HangoverStopper fungerar genom att hjälpa din mage och dina tarmar med den patenterade Super Aktiva kolen. Den hjälper molekylerna att fästa till föroreningarna (kongenerna) som din kropp tar upp från all sprit, öl eller vin som du dricker, innan de kommer in i ditt system. Det är kongener som orsakar baksmälla, inte alkohol.
Om man söker på nätet så kan man däremot läsa att visa personer inte riktigt har mage nog att klara den aktiva kolen dagen efter (läs akut rännskita), men det är ju inte något man kan veta på förhand. Så det är bara att prova sig fram om man vill.

Vårt betyg 
Har man otur så slår det om i magen och man får sitta på toaletten halva dagen, fortfarande lika bakfull och jävlig. 
Så vi tycker inte att det här är det bästa som finns att erbjuda, även fast dem rankat högt på många testsidor.
Vi vill hellre rekommendera någon typ av vätskeersättning istället.