Bakis

Bakis är från början en svensk vätskeersättning som funnits på marknaden sedan 2007. Nu finns Bakis i fyra länder, Sverige, Norge, Finland och Holland. Tack vare dem har tiotusentals personer sluppit ligga i fosterställning i åtskilla dagar. Även vi på bota-baksmällan.se har haft enorm glädje av dessa brustabletter. Vissa dagar är de verkligen värda sin vikt i guld.

Grundreceptet bygger på WHO:s (World Health Organisation) formula för vätskeersättning och formulan har sedan utvecklats ihop med Vitamex, Sveriges ledande tillverkare av kosttillskott.
Smaken är en fräsch citron-lime smak och dem har även packat in ett dagsbehov av vitamin C för att  minska tröttheten och utmattningen dagen efter.
Bakis finns både som 10-dostub och som endosförpackning. Vi rekommenderar att man köper 10-dostuben direkt, det är det värt.

 

Så fungerar det

Lös helt enkelt två brustabletter i ett stort glas vatten och drick innan du lägger dig. Krångligare än så behöver det faktiskt inte vara för att slippa må som utter dagen efter.

Bakis brustabletter bidrar till att återställa vätskebalansen i kroppen efter alkoholkonsumtion. För som vi alla vet såtorkar ju alkohol ut kroppen och en stor del  av den huvudvärk som man har dagen efter beror på att vätskebalansen har blivitt rubbad. Du har med andra ord blivit torr som fnöske i skallen. Bakis innehåller även vitamin C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Vårt betyg 
Bakis är en bra produkt. Att den dessutom är en Svensk uppfinning och således Svensktillverkad gör att man kan känna sig säker på kvaliteten – men å andra sidan blir den, som många andra svensktillverkade produkter, aningen dyrare då.
Även här är ett problem att fylleskallen måste komma ihåg att ta brustabletterna på kvällen innan han går och lägger sig. Men det kan vi egentligen inte beskylla Bakis för.